Second act

Second act

Second act
Passer for alle aldre
Når Maya Vargas feirer sin 43-årsdag, har hun ett ønske. En forfremmelse. Etter 15 år på Value Shop, de siste seks som assisterende leder, er hun klar til å lede det store kjøpesenteret i Queens. CV-et hennes skriker ikke akkurat øverste ledelse, men merittene hennes gjør det. Hun er nyskapende og lytter til kundene, vet hva de trenger og leverer alltid varene. Men Value Shop hyrer "den rette mannen til jobben" - en mann med mastergrad – ikke Maya med vitnemål fra videregående. Mayas kjæreste Trey og bestevenninnen Joan prøver å oppmuntre henne, men Maya er frustrert over at boklærde igjen danker ut de gatesmarte. Ble hele hennes fremtid bestemt da hun var 16, eller kan hun faktisk legge kursen helt om som 40-åring?


Second Act er en komedie i stil med Working Girl og Maid in Manhattan. Jennifer Lopez spiller Maya, en 40 år gammel kvinne som frustreres over urealiserte drømmer. Det vil si, helt til hun får en mulighet til å bevise til Madison Avenue at de som har gått livets skole er like mye verdt som de med utdannelse, og at det aldri er for sent med en ny sjanse. En klassisk film for et moderne publikum om nye muligheter, utholdenhet og kraften i å tro på seg selv.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.