A Woman`s Life

A Woman`s Life
Anbefalt aldersgrense 12 år
Normandie, 1819. Jeanne er en ung kvinne som kommer hjem til faren sin etter utdannelse. Hun har store drømmer om livet - ikke minst om hennes kommende bryllup med en ung adelsmann, selv om det er tilrettelagt for å opprettholde familiens status. Mannen hennes viser seg å være både elendig og utro. Sakte men sikkert mister Jeanne drømmene og falske håp.

A Woman's Life er et prisbelønt drama regissert av Stéphane Brizé (The Law of the Market), basert på Guy De Maupassants klassiske roman. Det er en vakker og suggestivt filmet historie som ikke gir noen likegyldighet.

Filmen hadde premiere på filmfestivalen i Venezia, hvor den vant kritikerens FIPRESCI-pris for beste film. Den har også blitt tildelt Louis Delluc-prisen, som tildeles årets beste franske film, og ble nominert til to Césars, inkludert for beste skuespillerinne (Judith Chemla).

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.