The Catcher Was A Spy

The Catcher Was A Spy

The Catcher Was A Spy
Anbefalt aldersgrense 15 år
Denne gripende spion-thrilleren forteller den fantastiske historien fra virkeligheten om Moe Berg (Paul Rudd), den profesjonelle baseballspilleren som ble spion under andre verdenskrig. En jødisk, Princeton-utdannet, flerspråklig catcher for baseballaget Boston Red Sox. Han vernet om privatlivet sitt, og var allerede en gåtefull, mystisk mann da den amerikanske regjeringens etterretningsbyrå under krigen vervet ham i 1944. Oppdraget hans var å gå bak fiendens linjer i Europa og avlive nazistenes sjef for kjernekraftforskning, og det måtte skje før tyskerne utviklet atombomben. Han bytter ut baseballhansken med frakk, og må stole på sine egne raske vurderinger i en farlig katt-og-mus-lek hvor verdens skjebne står på spill.

Connie Nielsen, Jeff Daniels, Paul Giamatti og Sienna Miller spiller også i denne bemerkelsesverdige fortellingen om glemte hendelser i historien.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.