Er vi her ennå?

Er vi her ennå?

Er vi her ennå?
Anbefalt aldersgrense 12 år
Historier om kulturer som forsvinner gjentar seg stadig verden over. For kystsamene i Vesterålen er dette nær ved å skje. Filmen er ment som et bidrag til å sette fokus på at dett e ikke skal skje.
I 2010 gjorde fire kunstnere en reise i Vesterålen, som ble et møte med mennesker der og deres lengsel etter tilhørighet og identitet. Kunstnerne arrangerte fire intimkonserter med samtaler; i Eidsfjorden, på Andøya, i Øksnes og i Bø. De filmet og intervjuet folk og besøkte landskap med spor etter samisk kultur. Er vi her ennå? er en del av et større kunst -og dokumentasjonsprosjekt. Stilen i filmen er rå og direkte. I sentrum er menneskenes historier.


Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.