Pappa og de forlatte små

Pappa og de forlatte små
Anbefalt aldersgrense 12 år
Eivind er en selvsikker og tøff mann i 50-års alderen. Han elsker Volvoen sin. Men det viser seg at Eivind ikke er så ”hardkokt” som han ser ut som. Han uttrykker stor omsorg for små skapninger som han tenker er forlatt og uønsket i denne verden. I frontruta på bilen hans sitter en rekke med forlatte kosesdyr han har funnet på sin vei. I en åtte minutter lang samtale med sønnen sin, Audun, snakker pappa om hvem han er og hvorfor han bryr seg.
Sønnen og regissøren Audun, oppdager gjennom bilturen helt nye sider ved sin far – som er både rebelske og humoristiske. Bilen til pappa blir et slags ”lytterrom”, hvor Audun nesten er tvunget til å finne en mening med pappas underlige omsorg for små, ødelagte og forlatte plastdyr. Filmen oppfordrer unge til å ta seg tid til ’samtalen’ – fjernt fra mobiltelefon, Face Book og nettet. Det handler om å lytte – og å se. Dette er kortfilmen med den enkle, lille historien, uten en eneste hollywood-effekt. Filmen er vist ved en rekke norske og nordiske filmfestivaler.


Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.