Viking : Oslos eget hotell

Viking : Oslos eget hotell

Viking : Oslos eget hotell
Passer for alle aldre
Oslo Kommune har bygd sitt eget hotell og som et eventyrslott ligger det midt byen. Interiør fra resepsjonen hvor gjestene tas i mot med et smil.
Utsikt over Oslo fra Ekeberg. Eksteriør fra en bygate med stor trafikk. Turister ankommer Østbanen med tog og sjøveien med amerikabåten. Forberedelser og bygging av hotellet. Fra hotellets resepsjon, rom, spisesal, frisørsalong og suvernierbutikk. Bystyret ankommer til åpningen og vi ser bl.a. Brynjulf Bull og kinodirektør Aamodt. De første gjestene ankommer nesten samtidig med åpningen. Og så er det OL, deltakere og gjester sjekker inn på Viking, fra spisesalen og kjøkkenet med hektisk aktivitet.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.