Oslofjorden og småbåtene

Oslofjorden og småbåtene

Oslofjorden og småbåtene
Anbefalt aldersgrense 6 år
Fra Bestumkilen hvor sommerens "svaner" slumrer i vinterdvale under sine pressendinger. Vi stiller klokken på vår og dermed er vårpussen i gang, 1200 båter ligger her og som nå skal pusses opp til en ny sesong. Hele familien deltar, etterhvert som båtene blir ferdige settes de på vannet. Historisk tilbakeblikk på utviklingen av småbåthavner i Oslo (gamle fotografier),
Revierhavna båtforening har havn på Hovedøya. Pipervika var en tid småbåthavn men måtte vike plassen for Vestbanen, fra Frognerkilen, Sjølystveien og
Strandpromenaden, opplagsplassen i Bispevika, Akerselva med småbåthavna, Schweigaards bru og opp forbi Vaterland, hvor Akerselvens båtforening holder til.
Fra Langøyene på en sommerdag med yrende liv. Bunnefjorden med Ingierstrand bad. St.Hans aften ved fjorden med dans og bål. Hukodden og Snarøysundet, Osterøya, Borøya, Kaløya og inn i Middagsbukta. Langåra fra "sommerlandsbyen", Sandspollen ute ved Røyken, Håøya med en familie på telttur. Og så kommer høsten med løvfall og regn, eventyret er slutt for i år.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.