London Boulevard

London Boulevard

London Boulevard
Anbefalt aldersgrense 15 år
Etter tre år bak murene er Mitchel (Colin Farrell) kommet på bedre tanker. Han vil ut av den kriminelle løpebane, men det er ikke så lett som man skulle tro. Tilbake i friheten kommer han tett inn på livet til Charlotte (Keira Knightley), en kjent filmstjerne, som har vanskeligheter med å holde journalister og paparazzier på avstand.

Mitchel blir oppslukt av hennes skjønnhet og sårbarhet, og tilpasser seg fort rollen som hennes beskytter som skal holde alle nærgående på avstand. Når forholdet deres begynner å utvikle seg på et mer personlig plan, begynner problemene å hope seg opp.

De to planlegger å starte på nytt i Los Angeles, men en maktsyk og nådesløs mafiaboss har andre planer for Mitchel - og plutselig er de begge i livsfare.

Filmen er basert på den bestselgende boken med samme navn, skrevet av Ken Bruen.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.