Drømmen om MGP jr

Drømmen om MGP jr

Drømmen om MGP jr
Passer for alle aldre
12 år gamle Karl flytter fra lille Hvide Sande på Jylland til multikulturelle Nørrebro i København. Her tar kule Sawsan ham under vingene sine, siden de har en felles lidenskap for å lage musikk. Sawsan har lyst å prøve lykken i MGP jr og Karl hjelper henne med dette. Men når de blir tatt ut til finalen, som arrangeres i Århus sier faren til Sawsan nei. Og da rømmer Sawsan og Karl.

Filmen ble en stor suksess i Danmark, og fikk også god kritikk av pressen. "Dette er den bedste, danske børnefilm i mange år." (Nordjyske, som gav filmen terningkast 5).

Filmen handler om å følge drømmene sine, gleden med musikk, vennskap og ikke minst integrering med en liten tvist - at det å være fremmed handler ikke alltid om den som kommer lengst unna fra.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.