The Best Years of a Life

The Best Years of a Life

The Best Years of a Life
Passer for alle aldre
Anne og Jean-Louis møttes for over 50 år siden. Han var racerbilfører og hun jobbet med film. Nå fortsetter deres historie sammen etter at sønnen til Jean-Louis har funnet Anne etter alle disse årene og gjenforener de to.I 1966 regisserte Claude Lelouch A Man and a Woman, som ble en øyeblikkelig suksess og ble tildelt både Palme d'Or og Oscar-utdelingen. Filmen er i dag et ikonisk verk fra nybølgen i Frankrike.

Nå vender Lelouch tilbake til historien han fortalte i 1966. Hovedrollene spilles igjen av Anouk Aimee og Jean-Louis Trintignant. Dette er en film om å huske og om hvordan kjærlighet kan overleve til tross for uunngåelig tid.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.