Rolling like a stone

Rolling like a stone

Rolling like a stone
Anbefalt aldersgrense 12 år
Rolling like a Stone er en dokumentar som tar utgangspunkt i en Rolling Stones-konsert i Malmö sommeren 1965. Etter konserten går gutta på et lokalt nachspiel som blir festet til film ved hjelp av et super-8 kamera. Førti år senere treffer vi nachspieldeltakerne igjen, og naturligvis er ikke ting det samme som det var.

En fantastisk dokumentar om det å være til og det en drømmer om å bli, og om hvordan bl.a. musikken er med på å forme hvem vi er og hvordan vi faktisk utvikler oss. NB! SVENSK TALE, UTEKSTET.


Vant Best Music Documentary Award (med Peter Gabriel som juryformann) på filmfestivalen Silverdocs i Silver Spring, Washington DC, 2006.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.