Gainsbourg: artist - rebell - ikon

Gainsbourg: artist - rebell - ikon
Anbefalt aldersgrense 12 år
Den skandaleomsuste franske sangeren og komponisten Serge Gainsbourg utfordret verden med sin provoserende musikk og livsstil. Dette er filmen om hans liv.

Den franske musikklegenden var en rebell som ble megastjerne i sitt hjemland. Hans utfordrende musikk og livsstil provoserte etablissementet og Gainsbourg ble omtalt langt utenfor sitt lands grenser for den verdenskjente 60-talls-hit'en "Je t'aime...Mon non plus", som han fremførte sammen med Jane Birkin.

Dette er filmen om Serge Gainsbourg, om hans demoner, omtalte kjærlighetshistorier, hans provokative og destruktive innstilling til livet - og hans vei fra liten gutt til banebrytende ikon.

I rollene møter vi Éric Elmosnino som Serge, Lucy Gordon som Jane Birkin og den franske storstjernen Laetitia Casta som Brigitte Bardot, en gang Gainsbourgs kjæreste og elskerinne.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.