Adult life skills

Adult life skills
Anbefalt aldersgrense 12 år
Annas liv står fast. Til tross for at hun snart fyller 30 år, lever hun i hageskuret til moren sin. Hun snakker knapt med noen, og vier all sin tid til å lage kortfilmer med tomlene sine som skuespillere. Noe mangler, og det viser seg at livet hun lever er en måte å håndtere sorgen hun bærer på. Men kan et tilfeldig vennskap med en åtte år gammel cowboy gjøre at hun sakte begynner å åpne opp?

Adult Life Skills er Rachel Tunnards første spillefilm, og forteller en historie om døden som er like morsom som den er trist. Broadchurch-stjernen Jodie Whittakers rolletolkning av den innesluttede Anna er like humoristisk som den er vakker.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
183464

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.