Med hjertet i dansen

Med hjertet i dansen

Med hjertet i dansen
Passer for alle aldre
Med hjerte i dansen er en film om glede i å danse og ønsket om å bli god, men mest av alt om å ha en venn å støtte seg til når ting er vanskelig.

I filmen møter vi tre jenter. Vilde på 12 år er rå på Halling-dans og ønsker å bli norgesmester. Hun trener ustoppelig for å klare å konkurrere i det guttedominerte dansemiljøet. Samtidig prøver hun sammen med bestefar som er syk å forstå livets opp og nedturer. Ruth drømmer om å bli cheerleader, noe som setter morens holdninger på prøve. Tør hun å stå opp for sine egne meninger? Nastya på 12 går sammen med lillesøsteren sin på et krevende elite-ballettinstitutt i Russland. Der er de under sterkt press om å bestå eksamen for å komme videre til neste skoleår.

Med hjertet i dansen er en film om lidenskap, samhold og familebånd når store drømmer skal bli virkelighet.
Filmanalyse - Montages
Ansvarlig distributør:
Scandifilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.