Coriolanus

Coriolanus

Coriolanus
Anbefalt aldersgrense 15 år
Krigshelten Coriolanus vender tilbake til Roma etter flere seire på slagmarken. Men han blir ikke ønsket velkommen med åpne armer av alle. Når han avklarer sine politiske posisjoner i et raserianfall, ser fiendene sin sjanse og starter et massivt opprør, noe som resulterer i at Coriolanus blir utvist fra byen. Fylt med bitterhet og hat oppsøker han sine tidligere fiender, og sammen med dem planlegger han å ødelegge Roma helt til bakken.

Oscar-nominerte Ralph Fiennes debuterer som regissør med en actionfylt og moderne tolkning av Shakespeares klassiske drama. I tillegg til Finnes selv er rollebesetningen fylt med stjerner og storheter som Gerard Butler, Brian Cox, Vanessa Redgrave og den nye stjerneskuddet Jessica Chastain.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.