Ferskenlunden i Catalonia

Ferskenlunden i Catalonia

Ferskenlunden i Catalonia
Passer for alle aldre
Livet til en familie av ferskenbønder i en liten landsby i Catalonia endres når eieren av den store eiendommen deres dør og hans livstidsarving bestemmer seg for å selge landet, noe som plutselig truer deres levebrød.

Så lenge de kan huske har familien Solé brukt hver sommer på å plukke fersken i frukthagen sin i Alcarràs, en liten landsby i Catalonia. Men årets avling kan godt være deres siste, da de står overfor utkastelse. De nye planene for landet, som inkluderer å kutte ferskentrærne og installere solcellepaneler, forårsaker rift i denne store, sammensveisede familien. For første gang går de en usikker fremtid i møte og risikerer å miste mer enn frukthagen sin.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.