Ung frue forsvunnet

Ung frue forsvunnet

Ung frue forsvunnet
Anbefalt aldersgrense 12 år
Dosent Berger kommer hjem fra en fjelltur og oppdager at hans unge frue Eva er forsvunnet. Hushjelpen har hverken hørt eller sett noe til fruen siden samme dag dosenten reiste. En etterlysning etter Eva Berger blir sendt gjennom radio.

En kvinnelig kriminalkonstabel leder etterforskningen. En damehatt blir funnet drivende i Akerselven, det er Evas. Har hun tatt livet av seg? Men hvorfor?

Hverken hennes mann eller deres venner skjønner noen ting. Ingen av dem har skjønt hvor vanskelig den unge, alminnelige piken har hatt for å tilpasse seg det intellektuelle miljøet ekteskapet med vitenskapsmannen har bragt henne inn i. Ingen av dem har hatt noe kjennskap til hennes fortid, som nå blir rullet opp for oss.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.