Folk flest bor i Kina

Folk flest bor i Kina

Folk flest bor i Kina
Passer for alle aldre
En episodefilm inspirert av åtte norske politiske partier. Rammehistorien foregår på en bensinstasjon et sted i Norge. Handlingen utstpiller seg i løpet av et magisk døgn før valgdagsmorgenen.

Lasses drøm. Lasse som lever av å selge bensin, men han drømmer om å fly.

Dressmann, Høyre. Far, mor og sønn på biltur. De snakker forbi hverandre. Far stopper bilen for å ta et bad i et skogstjern. Klærne blir stjålet og bilen med familien forsvinner. Naken og forlatt forsøker han å finne dem igjen, bare for å oppdage at han kanskje egentlig er fornøyd med å ha kommet seg bort fra hverdagslige konformiteter.

Heimat, Senterpartiet. Den urbane karrierekvinnen Marion strander på landsbygda og støter på kyr, "mister" sin Communicator, og "våkner i en bonderomantisk drøm".

Grenseløs kjærlighet, Kristelig folkeparti. Et kvinnelig samboerpar er på vei hjem fra utenlandet med en ulovlig "adoptert" rumensk gutt. På bensinstasjonen våkner gutten, og blir fristet av pakkene i baksetet på en annen bil.

Den lille bedriften, Venstre. Tre jenter på vei hjem fra seiltur får trøbbel med bilen. En vennlig mann - tidligere bensinstasjonseier, nå utkonkurrert av de store - gir en hjelpende hånd.

Redd barna, Fremskrittspartiet. Et søskenpar har lotteri til inntekt for blinde barn i Afrika. Men pengene går til...

Pokemon Power, Rød Valgallianse. Finn er forelsket i Gunn på bensinstasjonen, men hans dårlige venn Knut står i veien.

Passasjerene, Sosialistisk Venstre. En middelaldrende lege plukker opp en ung haiker og møter seg selv i døra.

De beste går først, Arbeiderpartiet. Gamlegutta skal ut på tur på fjellet, syngende gamle arbeidersanger med (rustne) malmrøster. En ung dame har problemer i ei myr, men gutta trår til.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.