7. himmel

7. himmel

7. himmel
Anbefalt aldersgrense 12 år
Lars Kristian Gulbrandsen har skapt seg selv, sitt liv og alt han omgir seg med om til et levende kunstverk. Hans abstrakte malerier er solgt til en rekke anerkjente samlinger og gallerier nasjonalt og internasjonalt, men lokale husmødre og barske fiskere ser på Lars Kristian som en galning. For dem ser huset hans ut som en kaotisk søppelhaug, og hans malerier som meningsløse fargeklatter.
"7. himmel" er en audiovisuell reise som på flere nivåer forteller historien om Lars Kristians kamp for aksept og forståelse for seg selv og sin kunst. I filmen reiser vi fra vår trygge virkelighet og inn i Lars Kristians sjel. Vi deler hans humor, hans angst og knivskarpe syn på vår verden, fra hans perspektiv på en liten øy på sør-kysten av Norge. Kan vi frigjøre oss selv fra våre fargede holdninger og normer, og i stedet SE og glede oss i hans spennende verden?

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.