Breaking News

Breaking News

Breaking News
Anbefalt aldersgrense 18 år
Under jakten på noen uvanlig hardkokte bankranere, havner en ung politikvinne i kryssild mellom de kriminelle og sine egne kolleger. I tillegg havner hun rett foran de allesteds nærværende TV-kameraene. Det hele utvikler seg til et kidnappingsdrama der den som best kan manipulere media går seirende ut til slutt.

I likhet med Internal Affairs er Breaking News en meget spennende og kompleks politithriller som utspiller seg blant Hong Kongs skyskrapere. Regien er med den hyllede og prisvinnende regissøren Johnny To.

Nominert til hele 4 Hong Kong Awards (Hong Kongs Oscar) i 2005. Nominert til 5 og vant 2 Golden Horse Awards (Taiwans Oscar), 2004.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.