Vegas

Vegas

Vegas
Anbefalt aldersgrense 12 år
Tro, hat og kjærlighet. Du velger ikke familien din. Du velger vennene dine. Filmen fikk mege gode anmeldelser med høye terningkast av en samlet norsk presse da den kom i 2009.

Etter å ha sett sin mor bli banket opp, blir Thomas plassert på et mottak for unge. Hvor lillebroren hans er vil ingen si, men Thomas har sverget på å finne ham. På mottaket møter han den seksuelt utagerende og hardtslående Marianne, og Terje - som leter etter sin mor. De tre deler en felles drøm, og sammen legger de ut på en reise på liv og død, hvor ingen havner der de hadde planlagt, men alle finner hjem.

Vegas er en sterkt følelsesladd historie om vennskap og familie - om tro, hat og kjærlighet. Vegas har mottatt strålende anmeldelser og flere internasjonale priser.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.