Absolutely Anything

Absolutely Anything

Absolutely Anything
Anbefalt aldersgrense 6 år
Læreren Neil Clarke oppdager plutselig at han har magiske krefter. Med en gest kan han få hva som helst til å skje. Han kan trylle bort en vanskelig skoleklasse - bare for å få de til å gjenoppstå, noe han kan gjøre med hvilken som helst død person. Han kan til og med forvandle sin beste venn til en mann som alle kvinner i hele verden vil ha. Den eneste haken er at han må bruke de rette ordene og han må vite hva han egentlig vil. Gjennom prøving og feiling ledes han til det ultimate spørsmålet som så mange før ham har fryktet - skal han velge jenta eller hunden?

Dette er første filmen hvor alle de gjenlevende Monty Python-medlemmene er samlet igjen siden Meningen med livet (The meaning of Life). Dette ble også Robin Williams' siste film før han døde.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.