In Between

In Between

In Between
Anbefalt aldersgrense 12 år
Tre kvinner med ulik bakgrunn møtes som samboere i hjertet av Tel Aviv. Salma arbeider som DJ i en bar og Laila jobber som advokat. Ingen av dem ønsker et dypt religiøst liv, slik foreldrene vil. De prøver i stedet å finne sin identitet på hver sin måte i Tel Aviv. Når Nur flytter inn - en yngre, troende muslimsk jente, begynner ting å endre seg. Jentene finner et dypt fellesskap, som overgår forskjellene dem imellom.

Filmen tar opp det kontrastfulle i det arabiske miljøet i Israel - hvor dypt religiøse og gammeldagse forventninger fra familien blir balansert mot et utagerende festmiljø i Tel Aviv. Og hvordan unge israelsk-arabiske kvinner navigerer mellom kontrastene. Når de hverken er israelske eller palestinske nok til å passe inn noe sted.





Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.