High Life

High Life

High Life
Anbefalt aldersgrense 15 år
Åpningsscenen viser en ung mann (Robert Pattinson) som er isolert på et romfartøy der han passer på et spedbarn. Et titalls mordere og grove forbrytere har sluppet unna dødsstraff i bytte mot å delta på en romferd. Om bord er også en gal lege, strålende spilt av Juliette Binoche, som begynner å utføre reproduktive eksperiment på sine medreisende.

Den ikoniske regissøren Claire Denis (White Material, 35 Shots of Rum) maner i High Life fram et kammerspill om foreldreskap og seksualitet i et inhumant miljø, og driver skuespillerne sine til mesterlige prestasjoner. I rollene: Juliette Binoche, Robert Pattinson, André Benjamin (André 3000) og Mia Goth.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.